Viziunea Mea pentru Holboca: Comunicare Transparentă, Corectitudine și Progres Comunitar

Costel Sava - Consilier Local


“Costel Sava: Transparență și Angajament pentru Holboca!”

Într-o lume în care transparența și integritatea sunt esențiale pentru progresul comunităților noastre, mă angajez să fiu vocea dvs. în cadrul administrației locale. Ca viitor Consilier Local în comuna Holboca, la alegerile locale din 2024, îmi propun să aduc o schimbare pozitivă și durabilă în viața fiecărui locuitor.

Cu o viziune clară și o dedicare fără margini, voi promova comunicarea transparentă, corectitudinea și disciplina. Vreau să fiu reprezentantul nevoilor voastre, să aduc transparență în luarea deciziilor și să facilitez accesul la informații pentru fiecare cetățean.

Angajamentul meu pentru o administrație eficientă include organizarea ședințelor periodice de informare și consultare publică, pentru a lua decizii în interesul comun. Îmi propun să ascult părerile voastre și să acționez responsabil.

Promit să acționez mereu cu integritate, să susțin inițiative care să servească binele comun și să fiu deschis dialogului și criticilor constructive. Vreau să construiesc împreună cu voi o comunitate ordonată și curată, promovând responsabilitatea și disciplina printre locuitori.

Experiența mea în domenii precum vânzări, marketing, statistică matematică și management de proiect, alături de implicarea anterioară în proiecte comunitare, m-au pregătit pentru această responsabilitate. Vreau să colaborez strâns cu ceilalți consilieri și cu administrația locală pentru a implementa idei și inițiative benefice comunității.

Vă rog să-mi acordați încrederea și susținerea pentru a reprezenta cu mândrie interesele comunei Holboca în cadrul Consiliului Local. Sunt deschis, disponibil și dedicat pentru a servi această comunitate minunată.

Pentru a depune candidatura la BEC, am nevoie de susținerea voastră. Completați formularul de susținere mai jos, iar în momentul începerii procesului de înregistrare, vă voi contacta pentru a semna în tabelul de susținători.

Aceste informatii vor fi folosite doar pentru acest demers.    Mulțumesc anticipat pentru sprijinul vostru!

    Cu stima,

    Costel Sava

    Leave a Reply