Promovăm afacerile locale : Produse WoW

Produse WoW

Dragi cetățeni, Promovăm afacerile locale – GRATUIT!

Ne dorim să promovăm afacerile și producătorii locali din comuna Holboca. Invităm toți cetățenii cu afaceri legale și cu sediul social și/sau punctul de lucru în Holboca să ne contacteze. Vom crea GRATUIT un articol pe site-ul Holboca.ro pentru fiecare afacere, astfel încât să fie cunoscută de un număr cât mai mare de persoane. Indiferent dacă ești producător sau furnizor de servicii, poți promova GRATUIT afacerea ta pe site-ul nostru.

Astăzi, dorim să promovăm site-ul Produse WoW, aparținând societății Str8Line 4U SRL, cu sediul social în Dancu.

Pe Produse WoW găsești produse premium pentru curățenie, special create pentru industria HoReCa. Aceste produse sunt super concentrate și se utilizează diluate. Poți găsi produse pentru spălat vase, cu 30% substanță activă, care oferă protecție pielii mâinilor, soluții anti-calcar, anti-grăsimi, pentru spălat gresia, faianța, parchetul, geamurile, odorizanți de cameră și chiar detergenți și balsamuri de rufe premium.

De exemplu, AUDAZ UNIVERSAL este un produs premium pentru îndepărtat grăsimile, disponibil în volume de 1L și 5L. Se utilizează diluat în proporție de 10% (sau 5% pentru suprafețe din aluminiu, inclusiv jantele mașinii).

Dintr-un litru de soluție concentrată, poți obține 10L de soluție finală (sau 20L pentru suprafețe din aluminiu), la un preț de doar 2 lei pe litru.

Produsul nu are un miros puternic, nu irită pielea, nasul, ochii sau gâtul, și acționează rapid și eficient.

După utilizare, primul lucru pe care îl vei spune va fi “Wow!”.

Oferta completă de produse este disponibilă pe site-ul www.produse-wow.ro.

Pentru cei care doresc să testeze produsele înainte de a face o comandă, Produse WoW oferă un set de mostre GRATUIT, cu condiția să ofere un feedback sincer după utilizare și, în cazul în care se confirmă calitatea, să plaseze prima comandă.

Promovează-ți și tu afacerea! Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Leave a Reply