Holboca.ro – By Costel Sava

Stimați concetățeni,

Mă adresez astăzi dumneavoastră, cu entuziasm și angajament, ca aspirant la funcția de Consilier Local al comunei Holboca. Cu o experiență profesionala de 20 de ani, (in domenii diverse cum ar fi: vânzări, statistica matematica, dezvoltare de produs, management de proiect) și o rezidență de aproape un deceniu în această frumoasă comunitate, am avut privilegiul de a observa și înțelege nevoile și provocările pe care le întâmpinăm.

Sunt un susținător fervent al participării civice, deoarece cred în responsabilitatea noastră de a construi un viitor mai bun pentru toți. Respectarea legii reprezintă o valoare fundamentală pentru mine. Această etică se aplică și în politică, deoarece consider că transparența și onestitatea sunt elemente cheie în administrarea eficientă a comunității și în câștigarea încrederii cetățenilor.

Pentru a promova o comunicare optimă între cetățeni și administrația locală, am inițiat platforma holboca.ro. Această platformă a fost creată cu scopul de a facilita accesul cetățenilor la informații și de a-i ajuta să își cunoască deplin drepturile. Prin intermediul holboca.ro, doresc să construiesc un canal solid de comunicare și să mă asigur că fiecare voce este auzită și luată în considerare.

Vă invit pe voi, cetățenii curajoși și dornici de schimbare, să vă alăturați echipei mele. Să formăm o comunitate unită, puternică și implicată, care să lupte împotriva administratiei locale atunci când aceasta nu își respectă promisiunile electorale. Împreună, vom aduce schimbări reale în Holboca, concentrându-ne pe o comunicare deschisă și transparentă în cheltuirea banului public. Fiecare cetățean merită să fie informat cu privire la investițiile comunei și să participe activ în procesul decizional pentru viitorul nostru comun.

Să ne unim eforturile și să transformăm Holboca într-o comunitate model, în care valorile noastre se reflectă în acțiuni concrete. Vă îndemn să fim mândri de comuna noastră și să avem încredere că împreună putem crea un viitor prosper și strălucitor.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată.. Haideți să facem din Holboca o comoară a cărei strălucire să ne împlinească pe toți.

Mai puternici impreuna!

Cu stima,

Costel Sava

Costel Sava - Consilier Local

Leave a Reply