Holboca.ro Cine? Ce? De ce?

Holboca.ro-Mai_Puternici_Impreuna

Salutare. Cu totii cred ca va intrebati de ce a aparut platforma holboca.ro . O sa incerc sa explic in randurile care urmeaza Cine? Ce? De ce?.

Cine? Platforma holboca.ro a fost creata de mine, Costel Sava.

Ce? Holboca.ro se doreste a fi o platforma de informare online, unde cetatenii pot afla informatii despre evenimentele care se intampla in comuna, despre ce mai decide Consiliul Local si/sau Primaria, etc.

De ce? Pentru simplul fapt ca la alegerile precedente toti cetatenii au primit ca si promisiune electorala, de la actuala clasa politica, transparenta si comunicare.

Eu consider ca nu primim aceste lucruri.

Aceasta platforma nu are ca si scop atacuri la persoana, sau atacuri la vreo institutie a statului. Pur si simplu doresc sa informez cetatenii acestei comune despre proiectele demarate de catre administratia locala si stadiul de implementare al acestor proiecte, doresc sa sesizez administratia locala atunci cand cetatenii constata nereguli in buna functionare a lucrurilor, dar nu au curajul sa sesizeze individual.

Totodata voi incerca sa ajut cetatenii care doresc sa inainteze o solicitare sau o sesizare catre administratia locala, insa nu stiu cum, in sensul ca le pot oferi suport sa intocmeasca cererea sau sesizarea si ii pot indruma cum sa depuna cererea sau sesizarea si cum sa urmareasca primirea unui raspuns.

Pe langa aceste aspecte, voi posta diferite articole prin care voi impartasi cu voi, cetatenii acestei comune, experientele personale avute cu administratia publica.

Voi incerca sa va informez care va sunt drepturile din punct de vedere legal, in relatia cu institutiile publice cat si cu ceilalti cetateni.

Tineti minte. Mai puternici impreuna.

Cu stima, Costel Sava!

Leave a Reply